Klopp heeft geluk: 'Maar kan mijn reservebril niet vinden'

Jürgen Klopp heeft toegegeven dat Liverpool gezwijnd heeft in de krankzinnige wedstrijd tegen Norwich City. De Liverpool-manager zag zijn ploeg in de 95ste minuut de 5-4 maken.

Klopp was na deze winnende goal zo enthousiast dat hij zijn bril brak bij het juichen. De vreugde van de Duitse coach was te begrijpen, want drie minuten eerder had Norwich de 4-4 gemaakt. 'Ik heb een reservebril, maar die kan ik niet vinden. Ik kan namelijk niet zo goed zoeken zonder bril', reageerde Klopp bij BT Sport.

'Dit was een onwaarschijnlijke wedstrijd. Standaardsituaties, standaardsituaties, standaardsituaties... Daardoor kantelde het duel', doelde Klopp op de 1-1 (corner), 3-1 (penalty) en 4-4 (vrije trap) van Norwich.

Klopp gaf eerlijk toe dat het zijn ploeg niet aan geluk ontbrak. 'Deze uitslag is denk ik een nieuw record, maar we moeten aan onze problemen werken. We kunnen niet altijd op deze manier ontsnappen. We hebben mazzel gehad. Dit was een zeer emotionele wedstrijd. We zaten middenin de chaos en dan moet je reageren. Soms wisten we wat we aan het doen waren, soms niet.'