Klopp geeft sneer aan FA vanwege overvol programma

Reacties

Jürgen Klopp is niet blij met het overvolle programma in Engeland. De Liverpool-manager zag zich genoodzaakt om zijn spelers te sparen in het bekerduel met West Ham United.

Klopp geeft sneer aan FA vanwege overvol programma

Door het 0-0 gelijkspel in de vierde ronde van het FA Cup-toernooi moeten Liverpool en West Ham volgende week op herhaling. 'Wanneer ze dat duel willen gaan plannen? Misschien een keer 's morgens, als we de avond daarvoor gespeeld hebben', grapte Klopp over de competitieplanning van de Engelse voetbalbond FA tegenover BT Sport.

Liverpool heeft dinsdag een competitiewedstrijd tegen Leicester City op het programma staan, terwijl vier dagen later een thuisduel met Sunderland wacht. The Reds zijn ook nog actief in de Europa League en hebben zich geplaatst voor de finale van het toernooi om de League Cup. Dat maakt dat er weinig ruimte zit in het schema voor een replay.

Klopp besloot dan ook om tegen West Ham wat jonge talenten voor de leeuwen te werpen. 'Het was simpelweg niet verantwoord om onze vaste basiskrachten opnieuw te laten spelen. Mijn jongens hebben dapper gespeeld en dat leverde een gelijkspel op, dus we gaan het binnenkort opnieuw proberen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.