Reserves Liverpool dwingen replay af tegen West Ham United

Reacties

Liverpool en West Ham United moeten op herhaling in de vierde ronde van het toernooi om de FA Cup. Liverpool spaarde veel vaste krachten, maar speelde toch gelijk: 0-0.

Reserves Liverpool dwingen replay af tegen West Ham United

Vier dagen na het bereiken van de finale van het League Cup-toernooi, via een strafschoppenserie tegen Stoke City, stuurde Liverpool-manager Jürgen Klopp een veredeld B-team het veld op. Ook met vijf jeugdige basiskrachten was Liverpool op Anfield dominant tegen West Ham, dat voor rust James Tomkins en Cheikhou Kouyaté geblesseerd zag uitvallen.

Toch kwam Liverpool tot twee keer toe goed weg bij situaties in het strafschopgebied die West Ham een penalty hadden kunnen opleveren. Arbiter Martin Atkinson weigerde de bal echter op de stip te leggen en daar mocht vooral Steven Caulker, die de bal op zijn hand kreeg, zich gelukkig mee prijzen.

Diep in de extra tijd haalde Liverpool opnieuw opgelucht adem toen een kopbal van Michail Antonio op de paal belandde. Als hij wél had gescoord had die treffer overigens niet geteld, want de bal was al over de achterlijn geweest. Door de doelpuntloze remise moet een replay in Londen bepalen wie er doorgaat in het FA Cup-toernooi.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.