Klaassen: 'Zorg dat ik altijd bij Milik in het groepje zit'

Reacties

Davy Klaassen en Arek Milik waren samen goed voor de laatste zeven competitiedoelpunten van Ajax. 'We weten elkaar steeds beter te vinden', beaamt Klaassen in aanloop naar het duel met Willem II zondagmiddag (14.30).

Klaassen: 'Zorg dat ik altijd bij Milik in het groepje zit'

Aanvoerder Klaassen vindt het moeilijk te verklaren waar de plotselinge klik met de Poolse spits vandaan komt. 'Maar als we op de training met een paar jongens een balletje gaan rondspelen, zorg ik wel altijd dat ik bij hem in het groepje zit', vertelt de 23-jarige middenvelder aan de NOS. 'Ik ga niet elke dag met hem uit eten, maar ik kan het prima met hem vinden, dat helpt wel', merkt Klaassen.

Ajax is met PSV verwikkeld in een spannende tweestrijd om het kampioenschap in de Eredivisie. Op 20 maart staan de ploegen tegenover elkaar in Eindhoven. 'Als het zo doorgaat, wordt dat wel een leuk potje', verwacht Klaassen. De Boer zei eerder al dat hij niet verwacht dat die wedstrijd de doorslag zal geven in de titelstrijd. Toch houdt Klaassen de verrichtingen van de concurrent in de gaten. 'Als PSV verliest ben ik wel blij ja, zeker weten'.

Ajax staat met nog negen wedstrijden te gaan één punt achter PSV, dat zaterdag (19.45 uur) een uitwedstrijd tegen FC Groningen speelt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.