Khedira en Morata terug bij Juve, zorgen om Lichtsteiner

Reacties

Juventus kan zaterdag in de kraker tegen Napoli weer een beroep doen op Sami Khedira en Álvaro Morata (foto). Stephan Lichtsteiner is er tijdens de zesde Serie A-speelronde niet bij. De Zwitserse rechtsback kampte woensdag met ademhalingsproblemen.

Khedira en Morata terug bij Juve, zorgen om Lichtsteiner

Lichtsteiner moest zich woensdag in de thuiswedstrijd tegen Frosinone (1-1) halverwege laten vervangen door Giorgio Chiellini. Onduidelijk is vooralsnog waarom de 31-jarige international problemen had met zijn ademhaling. Nader onderzoek moet dat uitwijzen, al leek Massimiliano Allegri zich vrijdag geen zorgen te maken. De Juve-coach stelde na de interlandbreak in oktober over een volledig fitte selectie te kunnen beschikken.

Dat zou goed nieuws zijn voor Juventus, want voorlopig is het mede dankzij de vele blessures slecht begonnen aan het nieuwe seizoen. Na vijf competitieduels staat de kampioen van Italië dertiende met vijf punten. Met Napoli, vorig seizoen vijfde, gaat het al nauwelijks beter. Onder de nieuwe coach Maurizio Sarri staan de Zuid-Italianen één plaats hoger met zes punten.

Voor beide clubs is winnen zaterdag daarom noodzaak. Een flinke meevaller voor Allegri is dat hij in de aanval weer kan beschikken over Morata, die afgelopen zondag net als de langer uitgeschakelde Mario Mandzukic geblesseerd uitviel op bezoek bij Genoa (2-0 zege). Khedira kan in Stadio San Paolo eindelijk zijn debuut maken voor Juventus. De Duitse middenvelder liep begin augustus een spierblessure op.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.