Keizer geeft Eiting de kans tijdens Ajax-voorbereiding

Reacties

Jong Ajax is maandag begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Op het veld stond ook aanvoerder Carel Eiting, die ook de kans krijgt bij het eerste elftal van trainer Marcel Keizer.

Keizer geeft Eiting de kans tijdens Ajax-voorbereiding

Onder toeziend oog van het nieuwe trainersduo Michael Reiziger/Winston Bogarde trainden de Amsterdamse beloften voor het eerst. Ook A-selectieleden Daley Sinkgraven en Justin Kluivert verschenen op de oefensessie, waaraan ook de negentienjarige Eiting deelnam. Toch is het nog de vraag bij welk elftal hij komend seizoen gaat aansluiten.

Eiting krijgt van de nieuwe trainer Keizer namelijk de mogelijkheid zich te bewijzen bij het eerste. 'Donderdag sluit ik aan bij de A-selectie en train ik twee dagen mee', vertelt hij op de clubwebsite. 'Vervolgens ga ik ook mee op trainingskamp naar Oostenrijk. Voor mij persoonlijk is het van groot belang dat ik goed speel en veel minuten maak.'

Eiting maakte vorig seizoen onder Peter Bosz al zijn officiële debuut in Ajax 1. In het bekerduel bij de amateurs van Kozakken Boys viel hij een kwartier voor tijd in. In de Eredivisie zat hij één keer bij de wedstrijdselectie, voor het uitduel met Roda JC Kerkrade. Binnen Ajax wordt Eiting gezien als een van de grootste talenten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.