Duo Bogarde-Reiziger in ere hersteld bij Jong Ajax

Reacties

Winston Bogarde is komend seizoen assistent-trainer van Jong Ajax. De voormalig verdediger wordt de rechterhand van de nieuwe hoofdtrainer Michael Reiziger, zo maakte de Amsterdamse club vrijdag bekend.

Duo Bogarde-Reiziger in ere hersteld bij Jong Ajax

Bogarde is bij Jong Ajax de opvolger van George Ogararu, die afgelopen seizoen Marcel Keizer assisteerde. Keizer is aangesteld als nieuwe trainer van de hoofdmacht en Ogararu gaat in zijn geboorteland Roemenië de opleiding coach betaald voetbal volgen.

Bogarde speelde in de jaren negentig met Reiziger samen in de defensie van Ajax en Barcelona. Het duo won in Amsterdam onder meer de Champions League en de Europese Super Cup. Bij Oranje waren ze samen goed voor 92 interlands. Bogarde keerde in 2015 terug bij zijn oude club als individueel trainer in de bovenbouw.

Ajax maakte eerder deze week de aanstelling van Reiziger bekend. De voormalig rechtsback kwam over van Sparta Rotterdam en volgt Keizer op als hoofdtrainer.

Jong Ajax, dat afgelopen seizoen op een tweede plek eindigde in de Jupiler League, begint maandag 26 juni met trainen. De beloften spelen de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen op 18 augustus in Leeuwarden tegen SC Cambuur.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.