Kashia terug in Vitesse-basis: 'Was een heerlijk gevoel'

Reacties

Guram Kashia kon een 1-0 nederlaag van Vitesse bij AZ niet voorkomen, maar had toch genoten van de wedstrijd. De verdediger moest het de laatste weken steevast doen met een plek op de bank. In Alkmaar startte hij weer in de basis.

Kashia terug in Vitesse-basis: 'Was een heerlijk gevoel'

De fans van Vitesse roepen al weken om een terugkeer van Kashia in de basis en kregen zaterdag hun zin. Interim-trainer Rob Maas posteerde de 28-jarige Georgiër aan de rechterkant van een driemansdefensie. 'Ik vind het altijd fantastisch om te spelen. Het maakt me niet uit waar ik speel of in welk team ik speel, dit is waar ik het voor doe. Het was een heerlijk gevoel', zei de verdediger na afloop.

'Dat ik als rechterverdediger speelde, maakt niet uit. Dat is aan de trainer. Ik wil gewoon spelen, op welke positie maakt me niet uit', vervolgde Kashia tegenover FOX Sports. De aanvoerder van Vitesse baalde uiteraard van de nederlaag. 'Het was een belangrijke wedstrijd voor ons, wij noemden het een 'zespuntenwedstrijd', maar we hebben verloren en dat is erg teleurstellend. We willen Europees voetbal halen en moeten weer wedstrijden gaan winnen, zoals we gewend zijn. Zo simpel is het.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.