Kashia over rel: 'Marko had al twee keer gemist'

Reacties

In Arnhem is nog lang nagepraat over de wedstrijd tegen PSV. Niet omdat Vitesse met 1-0 verloor, maar vooral vanwege een incident. Een vrije trap in de tweede helft zorgde voor een opmerkelijk opstootje tussen Zakaria Labyad en Marko Vejinovic.

Kashia over rel: 'Marko had al twee keer gemist'

Vitesse kreeg op de rand van het zestienmetergebied een vrije trap. Labyad pakte de bal op en weigerde vervolgens deze af te geven aan zijn teamgenoot. Er volgde wat duw- en trekwerk waarna vervolgens zelfs aanvoerder Guram Kashia erbij moest komen om de boel te sussen.

'Laten we dat niet opblazen', liet Kashia later tegenover Voetbal International weten. 'Ik ben naar ze toegelopen. Marko had al twee vrije trappen gemist en Zakaria heeft ook een goede trap. Bovendien speelde hij tegen PSV, dan wil hij zich extra bewijzen.'

Vejinovic was zichtbaar niet te spreken over de situatie en liet in woord en gebaar zijn onvrede blijken. Labyad werd nadat hij de vrije trap in de muur schoot getrakteerd op een fluitconcert van de eigen aanhang. In Arnhem weet iedereen dat specialist Vejinovic als eerste op de lijst staat.

Trainer Peter Bosz wilde er zaterdagavond niet te lang bij stil staan. 'Marko is onze eerste man bij dode spelsituaties, maar Zaka kan ook een aardige vrije trap nemen. Die eerste had er natuurlijk al een aantal gemist.' Bosz gaf verder aan de situatie binnenskamers te willen bespreken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.