Kane krijgt wéér nieuw contract bij Spurs

Reacties

Tottenham Hotspur heeft het contract van Harry Kane opengebroken en verlengd tot medio 2020. De 21-jarige spits ziet daarmee zijn sterke seizoen beloond.

Kane krijgt wéér nieuw contract bij Spurs

Kane had in augustus al een verbeterd contract getekend maar zijn twintig treffers, waarvan tien in de Premier League, dit seizoen waren aanleiding voor Tottenham Hotspur om hem nóg langer aan zich te binden.

'Ik ben pas 21 jaar en heb nog een hele voetbalcarrière voor me. Ik blijf met mijn beide benen op de grond', zegt Kane. 'Ik zit al sinds mijn elfde bij Tottenham en hou van deze club. Hopelijk komen er nog mooiere tijden aan.'

In 2011 maakte Kane in de Europa League tegen Heart of Midlothian zijn debuut in de hoofdmacht van Tottenham Hotspur. Na tijdelijke periodes bij Millwall, Norwich City en Leicester City heeft de spits inmiddels zijn draai gevonden bij Spurs.

Kane heeft met zijn scoringsdrift Emmanuel Adebayor en Roberto Soldado op White Hart Lane in de schaduw gesteld. In 33 officiële duels scoorde hij twintig keer. Manager Mauricio Pochettino heeft er volop vertrouwen in dat Kane met zijn twee goals van zaterdag tegen West Bromwich Albion (3-0 zege) zijn kruit nog allerminst heeft verschoten. 'Als hij twintig keer kan scoren, waarom dan niet dertig keer?'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.