Kali staat open voor langer verblijf: 'Utrecht is mijn club'

De kans is groot dat Anouar Kali (21) ook de komende jaren speler van FC Utrecht is. De verdedigende middenvelder, die zich dit seizoen heeft opgewerkt tot belangrijke basiskracht, is momenteel met de clubleiding in gesprek over een nieuw contract.

Kali staat open voor langer verblijf: 'Utrecht is mijn club'

De Utrechtse Marokkaan speelde vier jaar in de jeugdopleiding van Ajax, waarna hij na een tussenjaar bij Elinkwijk, op zijn dertiende door FC Utrecht in de jeugdopleiding werd opgenomen. Het contract van Kali loopt aan het einde van het seizoen af.

'De gesprekken lopen momenteel, en ik sta zeker open voor een langer verblijf', aldus Kali. 'Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat FC Utrecht mijn club is en dat ik me nog perfect verder kan ontwikkelen. Momenteel is mijn zaakwaarnemer Søren Lerby met de club in gesprek.' Lees meer over de opmars van Kali bij FC Utrecht in Voetbal Interational nummer 43, die vanaf woensdag in de winkel ligt. De 21-jarige middenvelder gaat in een uitgebreid interview in op zijn route naar het eerste elftal, die hem onder anderen langs Sjaak Sjwart en Willem van Hanegem voerde. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's