Kabasele in genade aangenomen bij De Graafschap

Reacties

De Graafschap-trainer Jan Vreman heeft Nathan Kabasele weer bij de wedstrijdselectie gehaald voor de uitwedstrijd van zaterdagavond (18.30 uur) tegen Heracles Almelo. De 22-jarige aanvaller was in onmin geraakt bij de Eredivisie-hekkensluiter, omdat hij niet was komen opdagen bij de kerstbrunch.

Kabasele in genade aangenomen bij De Graafschap

Kabasele ontbrak door het incident op het trainingskamp van De Graafschap in Turkije en tijdens de met 2-0 gewonnen thuiswedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Excelsior (2-0). Eerder deze week kondigde technisch manager Peter Hofstede tegenover Voetbal International echter al aan dat de club met de Belgisch jeugdinternational om tafel zou gaan om de kou uit de lucht te nemen.

'Afgelopen week maakte hij bij de beloften een goede indruk. Een fitte en gemotiveerde Kabasele kan voor ons zeker van toegevoegde waarde zijn', lichtte Hofstede dat besluit toe. 'In een gesprek hopen we de intentie ook bij hem te merken.' Dat is blijkbaar gebeurd, want Kabasele is nu weer in genade aangenomen bij De Superboeren.

Behalve de van Anderlecht gehuurde Kabasele, tot nu goed voor twee goals in veertien competitieduels in dienst van het moeizaam scorende De Graafschap, kan ook Mark Diemers zijn rentree maken. De 22-jarige middenvelder is hersteld van een knieblessure. Alexander Bannink en Jeroen Tesselaar zijn nog niet inzetbaar door hun fysieke klachten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.