De Graafschap zet Kabasele uit de selectie

Reacties

Nathan Kabasele is tot nader order uit de selectie van De Graafschap gezet. De 21-jarige spits mag vanwege die disciplinaire straf niet mee op trainingskamp naar Turkije.

De Graafschap zet Kabasele uit de selectie

De Belgische huurling van Anderlecht meldde zich vorige week zondag, een dag na de nederlaag bij Ajax (2-1), ziek af voor de kerstbrunch van de Eredivisie-hekkensluiter. Uiteindelijk bleek dat hij toen al vertrokken was naar België.

Toen trainer Jan Vreman dat hoorde nam hij maatregelen. 'We zitten in een situatie waar voor individuen geen ruimte is', legt de coach van de nummer achttien in de Eredivisie uit op de clubwebsite. 'Iedereen moet alles kunnen en willen geven en zichzelf wegcijferen voor het belang van de club.' De Graafschap verblijft van 4 tot en met 9 januari in Turkije. Jeroen Meurs, uitkomend voor de beloftenploeg van de Doetinchemmers, zal Kabasele vervangen.

De tweede seizoenshelft staat in het teken van handhaving voor De Graafschap, dat met slechts vijf punten de troosteloze hekkensluiter is. Nummer zeventien FC Twente heeft acht punten meer, terwijl Roda JC elf punten meer heeft. Kabasele kon zijn stempel nog niet drukken bij De Superboeren. Hij was twee keer trefzeker in veertien competitieduels. De komende weken wordt duidelijk of Kabasele nog terugkeert in het eerste elftal van De Graafschap.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.