Juventus in een kwartier klaar met Janssen en Vorm

Juventus heeft in het vriendschappelijke toernooi om de International Champions Cup met 2-1 gewonnen van Tottenham Hotspur. Beide Italiaanse doelpunten werden in het eerste kwartier van de wedstrijd gemaakt.

Al in de zesde minuut opende Paulo Dybala de score. Roberto Pereyra liep drie Tottenham-verdedigers voorbij alsof ze er niet stonden en legde de bal vervolgens keurig breed richting Dybala, die basisklant Michel Vorm kansloos liet. Nog geen tien minuten later had de Nederlandse doelman ook geen antwoord op een harde kopbal van Juve-nieuwkomer Mehdi Benatia.

Aan de overkant stichtte Vincent Janssen, die net als Vorm in de basis startte, nauwelijks gevaar. De spits werd uiteindelijk na een uur gewisseld en zag hoe Erik Lamela de Londense eer redde door de bal tegen de touwen te schuiven in de 67ste minuut. Op dat moment bestonden beide ploegen door de vele wissels vooral uit reserves en jeugdspelers.