Juventus geeft Pogba toestemming voor keuring bij United

Reacties

Alleen een medische keuring staat de terugkeer van Paul Pogba (23) naar Manchester United nog in de weg. De middenvelder heeft van zijn huidige werkgever Juventus toestemming gekregen om die laatste horde te nemen bij The Red Devils.

Juventus geeft Pogba toestemming voor keuring bij United

Pogba keerde United in de zomer van 2012 de rug toe, omdat het toen negentienjarige talent naar zijn zin te weinig aan spelen toekwam onder toenmalig manager Sir Alex Ferguson. Juventus zag zijn kans schoon en contracteerde de Golden Boy van 2013. In Turijn groeide Pogba uit tot een van de meest complete middenvelders ter wereld.

De 38-voudig international van Frankrijk was met 178 officiële wedstrijden, 34 treffers en 32 assists een belangrijke schakel in de A-ploeg van Juve. De assistkoning van de Serie A van het afgelopen seizoen stond daardoor in de belangstelling van de voltallige Europese top. Zijn oude club Manchester United heeft de strijd om zijn handtekening uiteindelijk gewonnen.

Naar verluidt hebben de Engelsen liefst 120 miljoen euro voor de afronding van #Pogback. Daarmee zou hij direct de duurste speler aller tijden zijn. Nu is die titel nog voor Gareth Bale, die in 2013 door Real Madrid voor 101 miljoen euro bij Tottenham Hotspur werd weggekocht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.