Wenger spreekt schande van transfersom Pogba

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Wenger spreekt schande van transfersom Pogba

De eerste helft van Feyenoord - PSV werd ontsierd door een opstootje waar rond de twintig spelers bijna betrokken waren. Op Twitter werd er flink over gediscussieerd en ook de KNVB deed zijn (opmerkelijke) duit in het zakje.

'De transfersom van Pogba is volledig gestoord, maar als je het kunt betalen, valt het te rechtvaardigen. Maar als je het relateert aan het normale leven, is het volledig van de gekke. Dat staat vast.'
• Arsenal-manager Arsène Wenger spreekt zijn verbazing uit over de transfersom, rond de 120 miljoen euro, die Paul Pogba van Juventus naar Manchester United gaat brengen.

• Het Engelse Jarrow Roofing oefende zaterdag tegen Hartlepool. De club uit de negende divisie had een goed excuus waarom de supporters in de tweede helft verstoken bleven van updates.

• Je bent nooit te oud om iets nieuws te doen. Sir Bobby Charlton maakte zaterdag, op de dag dat heel Engeland stilstond bij de vijftigste verjaardag van de WK-winst, zijn debuut op Twitter. De 78-jarige Charlton heeft inmiddels al meer dan 60.000 volgers.

• Romelu Lukaku en Álvaro Morata worden beurtelings gelinkt aan Chelsea, maar misschien is Eden Hazard wel de nieuwe aanvalsleider van de Londenaren. De spelmaker maakte zaterdag indruk door als spits twee keer te scoren in een oefenwedstrijd tegen Real Madrid en daarmee de nederlaag van zijn club (3-2) een nog enigszins dragelijk aanzien te geven. 'Het ging wel lekker', sprak Hazard na afloop.

Zlatan Ibrahimovic is niet snel onder de indruk. Maar zijn gezicht spreekt na de actie van ploeggenoot Marcus Rashford in het oefenduel met Galatasaray (5-2 zege) boekdelen. Van zo'n actie is zelfs de kersverse United-spits onder de indruk.

'Ik heb helemaal nooit met Arsenal gesproken.'
 Jamie Vardy verkoos deze zomer een nieuw vierjarig contract bij landskampioen Leicester City boven een transfer naar Arsenal. Volgens de spits die het afgelopen seizoen furore maakte in Engeland was die keuze niet moeilijk. 'Nee, want ik heb helemaal nooit met de club gesproken…', aldus de spits. Hoewel Vardy er dus niet bij zegt of zijn belangenbehartigers dat wel hebben gedaan, kijkt hij in ieder geval uit naar het nieuwe seizoen. 'Ik ben hier nog niet klaar. En hopelijk blijft Riyad Mahrez, al moet hij zelf zijn besluit maken', zo besluit Vardy over zijn ploeggenoot, die nu óók in verband wordt gebracht met Arsenal. (Sky Sports)

'Met al die goede en jonge spelers die eraan zitten te komen, heeft het voor mij alleen nog zin opgeroepen te worden als ik ook kan spelen. Ik heb immers ook nog twee jonge kinderen. Over dat alles ga ik met Sam praten.'
 Of de Engelse fans ervan wakker zullen liggen, is de vraag. Maar James Milner heeft aangekondigd te twijfelen over het voortzetten van zijn interlandloopbaan. Sinds zijn debuut van zeven jaar geleden zat de dertigjarige middenvelder van Liverpool immers vaak bij de selectie, maar kwam hij nauwelijks in aanmerking voor speelminuten. Nu wil hij die situatie bespreken met de kersverse bondscoach Sam Allardyce. (The Telegraph)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.