Jovetic-factor opnieuw winstgevend voor Sevilla

Reacties

Sevilla staat weer voor even tweede in La Liga. De ploeg van trainer Jorge Sampaoli won nipt van Eibar en klimt daardoor over Barcelona heen.

Jovetic-factor opnieuw winstgevend voor Sevilla

Sevilla - Eibar 2-0
Sevilla had na de moeizame 0-1 zege bij Las Palmas van een week eerder ook aardig wat moeite met Eibar. De bezoekers mochten lang hopen op een goed resultaat. Pablo Sarabia volleerde na een half uur raak op aangeven van Stevan Jovetic, maar daar bleef het lang bij voor de thuisploeg.

Internazionale-huurling Jovetic (foto) is tot nu toe bezig aan een prima periode bij Sevilla. Hij werd in de winterstop gehuurd en scoorde sindsdien twee keer in zes competitieduels. Tevens zorgde hij voor drie assists, waaronder die op Vitolo in de slotfase tegen Eibar. De aanvaller rondde af en bepaalde de eindstand op 2-0.

Op de ranglijst heeft Sevilla nu één punt meer dan Barcelona. Koploper Real Madrid heeft een voorsprong van drie punten en staat op 52. Barcelona kan zondag weer over Sevilla heen klimmen als het thuis wint van Leganés.

Deportivo La Coruña - Alavés 0-1
Alavés pakte belangrijke punten bij Deportivo La Coruña en komt daardoor op gelijke hoogte met Celta de Vigo. Beide clubs hebben dertig punten in La Liga, maar Celta staat tiende omdat het minder duels heeft gespeeld. Tegen Deportivo zorgde Manuel García voor de overwinning. Hij benutte na 68 minuten een strafschop. Raúl Albentosa beging kort daarvoor een overtreding.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.