Jong PSV-trainer Jansen nieuwe hoofd jeugdopleiding PSV

Reacties

Pascal Jansen is vanaf 1 juli het nieuwe hoofd jeugdopleiding bij PSV. De huidige trainer van Jong PSV is de opvolger van Art Langeler, die toch de voorkeur geeft aan een carrière als trainer.

Jong PSV-trainer Jansen nieuwe hoofd jeugdopleiding PSV

PSV bevestigde 30 november het vertrek van Langeler, die tevens interim-bondscoach van Jong Oranje is. Technisch directeur Marcel Brands gaf destijds aan te hopen in januari een opvolger te kunnen presenteren. Die opvolger heeft hij gevonden in de 43-jarige Jansen.

Jansen is sinds 2015 de trainer van het beloftenelftal van de Eindhovenaren. Met Jong PSV pakte hij dit seizoen na een indrukwekkende seizoenstart de eerste periodetitel. Na negentien speelronden bezetten de Eindhovense beloften de vijfde plek van de Jupiler League-ranglijst. Jansen maakt het seizoen af bij Jong PSV en begint op 1 juli aan zijn nieuwe functie.

'Mijn doel is om de jeugdopleiding nog verder te professionaliseren', vertelt Jansen op de clubsite van PSV. 'Voor ons was al snel duidelijk dat Pascal dé kandidaat voor ons was. Hij is de enige met wie we hebben gesproken', licht Brands de keuze toe.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.