Ook Jong PSV zit MVV dwars in titelrace met VVV

Reacties

MVV Maastricht heeft op bezoek bij Jong PSV opnieuw averij opgelopen in de titelstrijd in de Jupiler League. De Limburgse nummer drie kwam niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel in Eindhoven.

Ook Jong PSV zit MVV dwars in titelrace met VVV

MVV veroverde in november de koppositie, maar liet sindsdien steken vallen tegen FC Emmen (0-0) en RKC Waalwijk (0-2). VVV-Venlo werd daardoor de nieuwe lijstaanvoerder en verstevigde de koppositie vrijdag tijdens het laatste duel van 2016 met een 1-0 zege op FC Eindhoven. Het is goed voor een voorsprong van vier punten op MVV.

De ploeg van trainer Ron Elsen had het maandagavond lastig op bezoek bij Jong PSV. Spits Thomas Verheydt kreeg voor rust wel de beste mogelijkheid, terwijl Remko Pasveer na rust uitstekend redde op een afstandsschot van Kelechi Nwakali. Steven Bergwijn (foto) was namens de thuisploeg met een van richting veranderd schot op de lat het dichtst bij de openingsgoal.

Die bleef echter uit, waardoor MVV de winterstop ingaat als nummer drie van de Jupiler League met 37 punten. Koploper VVV heeft er 41, Jong Ajax staat op 39. De beloften van PSV doen met 32 punten eveneens goed mee. De mannen van Pascal Jansen, die in thuisduels pas het tweede puntenverlies leden, staan vijfde door een beter doelsaldo dan Almere City FC.

Overige uitslag:
Jong FC Utrecht – Telstar 2-1

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.