Jong PSV onderuit, Kramer maakt verschil voor ADO

Reacties

Jong PSV heeft een oefenduel verloren van FC Den Bosch . Michiel Kramer dwong namens ADO Den Haag het Spaanse Levante op de knieën met twee doelpunten.

Jong PSV onderuit, Kramer maakt verschil voor ADO

Den Bosch dacht aanvankelijk dat PSV met het eerste elftal ging aantreden, maar met het oog op de return tegen Sankt Pölten op donderdag in de voorronde van de Europa League kwam de selectie van Jong PSV, aangevuld met Florian Jozefzoon (foto), in actie. De buitenspeler is geschorst voor de terugwedstrijd. Hij ontving tijdens de 1-0 zege in het thuisduel namelijk een rode kaart.

Op bezoek bij Den Bosch konden de reserves van PSV geen indruk maken. Aan het begin van de tweede helft schoot routinier Anthony Lurling de thuisploeg op voorsprong en die klap kwam het jonge elftal uit Eindhoven niet meer te boven. Zakaria Bakkali, die op een zijspoor is beland bij PSV, maakte na een uur als invaller zijn opwachting.

Kramer
ADO heeft in de laatste oefenwedstrijd vertrouwen getankt voor de start van de competitie op 10 augustus, als Feyenoord op bezoek komt. Levante werd met 2-0 verslagen, dankzij twee treffers van Kramer. Hij opende in de 26ste minuut de score na een steekbal van Xander Houtkoop en verdubbelde vlak na rust de marge met een kopbal. Paal en lat stonden daarna een verdere afstraffing van Levante in de weg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.