Jong PSV mist Da Silva, jeugdige versterkingen in aantocht

Reacties

Jong PSV moet het vrijdagavond in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles nog stellen zonder Luiz 'Beto' Da Silva. De aangetrokken Peruviaan is niet speelgerechtigd.

Jong PSV mist Da Silva, jeugdige versterkingen in aantocht

De negentienjarige Da Silva kwam eerder deze maand over van Sporting Cristal, een topclub uit zijn vaderland Peru. De spits was met Jong PSV mee op trainingskamp in Spanje, maar moet zijn officiële debuut voor de ploeg nog even uitstellen.

Ondertussen is PSV hard bezig om het niveau van de jeugdopleiding verder op te krikken, weet Voetbal International. De club wil voor volgend seizoen Bob Melis  (15) overnemen van NAC Breda. Er is echter nog geen sprake van een akkoord. Melis kan zowel op het middenveld als voorin uit de voeten. Daarnaast zit ook de komst van de vijftienjarige Andrew Mendonca (FC Twente) in de pijpleiding.

Mogelijk voegt Gildo Fernandes (18) zich eveneens bij de jeugdopleiding van PSV. De spits van Lierse SK werkt momenteel een proefperiode af in Eindhoven. Zijn jongere broertje Leandro (16) speelt al voor PSV en ontving onlangs een aanbieding om een driejarig contract te tekenen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.