Koch en Scamacca op trainingskamp mee met Jong PSV

Reacties

Menno Koch (21) en Gianluca Scamacca (17) gaan met Jong PSV mee op trainingskamp naar het Spaanse Oliva. Trainer Pascal Janssen heeft de twee opgenomen in zijn 22-koppige spelersgroep, die maandag vertrekt.

Koch en Scamacca op trainingskamp mee met Jong PSV

Ook de kersverse nieuweling Luiz Beto da Silva behoort tot de groep. De negentienjarige Peruviaanse aanvaller werd onlangs overgenomen van  Sporting Cristal uit Peru.

Koch gaat mee met de beloftenploeg om meer speelminuten te maken. Hij raakte in maart als huurling bij NAC Breda zwaar geblesseerd aan zijn knie, maar moet nu weer speelminuten gaan maken. Daar is bij de beloften meer gelegenheid voor.

Scamacca komt momenteel uit voor PSV Onder -17, maar mag zich ook laten zien. Het Italiaanse talent verlengde in november zijn contract nog met een jaar tot medio 2018. Hij werd in januari 2015 overgenomen van AS Roma.

Kenneth Paal, Suently Alberto en Ramon Pascal Lundqvist reizen niet mee met Jong PSV, dat tot en met zaterdag in Spanje blijft. Zij behoren tot het 27-koppige keurkorps dat met de hoofdmacht mee mag op trainingskamp naar Malta.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.