Jeugdkeeper Lamprou reist Feyenoord-selectie achterna

De zeventienjarige Kostas Lamprou vliegt de Feyenoord-selectie achterna naar Portugal. Een blessure van Erwin Mulder noopt de Rotterdammers tot deze noodgreep.

Jeugdkeeper Lamprou reist Feyenoord-selectie achterna

Mulder was als noodverband al opgeroepen voor de trip waarop Feyenoord zaterdag een vriendelijke wedstrijd speelt tegen Sporting Lissabon. Maar een bovenbeenblessure speelt hem parten. De jeugdinternational, die oorspronkelijk aan Excelsior zou worden uitgeleend, liep de kwetsuur op tijdens de training van woensdag.

Onderzoek in een Portugees ziekenhuis kon geen uitsluitsel geven over de ernst van de spierblessure. Mulder mist sowieso de vriendschappelijke ontmoeting met Sporting Lissabon. Na terugkeer in Nederland wacht hem een nieuw onderzoek om de schade te kunnen inschatten.

Trainer Mario Been heeft door het wegvallen van Mulder slechts één keeper tot zijn beschikking, aangezien de geblesseerde Rob van Dijk in Rotterdam was achtergebleven. Om een stand-in voor de enige overgebleven fitte doelman Darley achter de hand te hebben, koos de Rotterdamse club ervoor de jeugdkeeper Kostas Lamprou over te laten vliegen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen