Japanner is iets té gretig: rode kaart na vijftien seconden

Reacties
Japanner is iets té gretig: rode kaart na vijftien seconden
© Imago
Shoya Nakajima, hier nog in het tenue van FC Porto.
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Shoya Nakajima is er nog niet in geslaagd een basisplaats te veroveren bij Antalyaspor. Het lijkt erop dat de aanvallende middenvelder misschien zelfs iets té gretig is om zich te laten zien.

De 28-jarige Japanner moest ook zaterdag tegen koploper Adana Demirspor genoegen nemen met een plek op de reservank. Hij viel na een uur voetballen in en mocht al na vijftien seconnden weer gaan douchen.

Nakajima zette bij de zijlijn een sliding in en ging vol door op de enkels van voormalig AZ'er Jonas Svensson. De scheidsrechter vond geel genoeg, maar na interventie van de VAR besloot hij alsnog om direct rood te geven.

Nakajima speelde eerder voor FC Porto, Portimonense, Al-Ain, Al-Duhail en FC Tokyo.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.