Janssen overweegt om na huidig seizoen te stoppen

Theo Janssen (31) beraadt zich over zijn sportieve toekomst. De middenvelder van Vitesse heeft nog een tweejarig contract, maar overweegt deze zomer te stoppen. Na het aflopende seizoen wil hij zich beraden over zijn toekomst.

Janssen overweegt om na huidig seizoen te stoppen

'Of ik doorga? Dat is nog niet zeker', laat Janssen desgevraagd weten. 'Van wie dat afhangt? Van mezelf. Als ik dit seizoen alle wedstrijden speel, dan kom ik op precies hetzelfde aantal wedstrijden als Theo Bos. Althans, dat is me verteld. Dat zijn mooie dingen om over na te denken. Aan de andere kant, ik heb mijn keuze nog niet gemaakt.'

De twijfels van Janssen zijn opvallend. Hij is pas 31 en verruilde afgelopen zomer met veel bombarie Ajax in voor zijn oude jeugdliefde. Janssen tekende voor drie seizoenen en leverde de helft van zijn salaris in. Aan zijn fysieke toestand ligt het niet. 'Ik ben fit, absoluut. Veel mensen vinden dat ik fit genoeg ben en nog lang door kan', laat Janssen ontvallen.

'Op een gegeven moment moet je een keuze maken. Ik merk aan mezelf dat ik geen 34 of 35 jaar ben als ik stop. Voor mij staat het vast dat ik na volgend seizoen sowieso stop, maar aan het einde van dit seizoen gaan we kijken hoe ik me voel en hoe de club erin staat. Ik beslis nu nog niet.' (Stef de Bont)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen