Janssen maakt indruk op Anfield: 'Hij was fantastisch'

Reacties

Tottenham Hotspur-manager Mauricio Pochettino was na afloop van het verloren League Cup-duel met Liverpool (2-1) lovend over doelman Michel Vorm en Vincent Janssen, die voor de tweede keer trefzeker was vanaf de stip. Janssen was zelf blij met zijn doelpunt, al was hij teleurgesteld over het resultaat.

Janssen maakt indruk op Anfield: 'Hij was fantastisch'

Spurs stond al met 2-0 achter toen scheidsrechter Jonathan Moss naar de stip wees. Het was voor Janssen een uitgelezen mogelijkheid weer eens te scoren, nadat hij in de vorige ronde van het League Cup-toernooi ook al een penalty had benut. 'Natuurlijk is dat mooi, als spits wil je altijd scoren. Ik pakte de bal en schoot 'm erin', zei de 22-jarige spits op het clubkanaal.

Dat Anfield het imposante decor was waarop hij zijn tweede doelpunt voor Tottenham moest maken, deed voor Janssen niet ter zake. 'Voor mij maakt dat niet uit waar het is of hoe lang ik niet heb gescoord, ik heb genoeg vertrouwen. Het is een penalty, die moet je maken', aldus de Oranje-international, die tijdens zijn basisdebuut voor Oranje op Wembley ook al bewees zo koelbloedig te zijn vanaf de stip.

Vincent Janssen maakt in de 76ste minuut uit een penalty zijn tweede officiële doelpunt voor Tottenham Hotspur.
Vincent Janssen maakt in de 76ste minuut uit een penalty zijn tweede officiële doelpunt voor Tottenham Hotspur.

Pochettino was opnieuw tevreden over het spel van Janssen. 'Hij was vandaag fantastisch. Hij speelde erg goed, gooide alles in de strijd en scoorde. We zijn erg blij met hem. Hij is pas 22 en heeft tijd nodig, maar een ding is duidelijk: hij werkt hard, is altijd betrokken in het veld en de toewijding die hij toont in elke wedstrijd en op elke training is fantastisch', aldus de Argentijn op de clubwebsite.

Ook over Vorm, die in de bekertoernooien de kans krijgt, was Pochettino tevreden. 'Hij verrichtte een paar belangrijke reddingen. Michel is een fantastische keeper, we mogen onszelf gelukkig prijzen dat we Hugo (Lloris, red.) en hem hebben.' Dat vond ook Janssen. 'Michel heeft veel ballen gepakt. Op het einde konden we daarom nog de 2-2 maken, het is jammer dat we hier verliezen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.