Janssen: 'Ik ben er volgend seizoen ook weer gewoon bij'

Theo Janssen speelt ook volgend seizoen voor Vitesse. De 32-jarige middenvelder sprak eerder nog zijn twijfels uit, maar heeft nu de knoop doorgehakt.

Janssen: 'Ik ben er volgend seizoen ook weer gewoon bij'

'Ik heb serieus nagedacht over mijn sportieve toekomst', laat Janssen aan Voetbal International weten. 'Ik ben er volgend jaar ook weer bij.'

Na het uitduel met Roda JC sprak Janssen zijn twijfels uit. Ondanks een doorlopend contract kon hij nog geen duidelijkheid geven over zijn sportieve toekomst. Nu geeft hij duidelijkheid.

'Ik heb de weken na het duel met Roda goed nagedacht. Ik kon niet zeggen dat ik zou stoppen en vervolgens toch doorgaan of andersom. Na een week of twee was de kogel wel door de kerk. Ik ben al een paar jaar blessurevrij en vind het spelletje nog veel te leuk. Daarom ga ik door.'

Dit seizoen kwam Janssen tot 26 competitieduels. Eén keer was hij daarin trefzeker. Met het ambitieuze Vitesse besluit hij de competitie hoogstwaarschijnlijk als vierde. Kwalificatie voor de voorronde van de Europa League is al zeker voor de Arnhemmers. (Stef de Bont)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen