Jans: 'Willem II zal ons vol onder druk zetten'

Reacties

Ron Jans verwacht dat PEC Zwolle zaterdagavond in Tilburg een zware avond krijgt op bezoek bij Willem II. De trainer van de huidige nummer vijf is lovend over de Tricolores, die met zes punten minder negende staan.

Jans: 'Willem II zal ons vol onder druk zetten'

Jans: 'Ik vind dat Willem II onder een gedreven trainer speelt en een heel aardige selectie heeft', vertelt Jans op de clubwebsite. 'Ze hebben een hartstikke leuk elftal. Willem II is aangesloten bij de grote groep ploegen die tussen de achtste en de vijftiende plek kunnen eindigen. Dat is zeker na een promotie een compliment waard. Hun kwaliteiten zijn vooral terug te zien in balbezit. Het wordt daarom een heel zware en spannende wedstrijd, want ik weet zeker dat Willem II ons vol onder druk gaat zetten', aldus Jans, die al aankondigde dat 'manusje-van-alles' Thomas Lam de Australiër Trent Sainsbury (die kampt met hamstringklachten) zal vervangen.

Met een zege in de laatste thuiswedstrijd zou Willem II het seizoen van de promotie in stijl besluiten. 'We komen dan boven de twintig punten uit en dan kunnen we zeggen dat we een uitstekende eerste competitiehelft - en eigenlijk een uitstekend 2014 - achter de rug hebben', aldus Streppel op de clubwebsite. 'En dan moet de uitwedstrijd tegen FC Twente nog komen', keek hij ook al met een schuin oog naar de laatste competitiewedstrijd van 2014.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.