Janmaat: 'Had graag duels met Ronaldo willen uitvechten'

Daryl Janmaat (24) baalt ervan dat hij woensdagavond in de oefeninterland bij Portugal niet kan aantreden. De Feyenoord-rechtsback mist door een scheurtje in zijn bovenbeenspier het treffen in Faro.

Janmaat: 'Had graag duels met Ronaldo willen uitvechten'

Door de afwezigheid van Janmaat krijgt Paul Verhaegh de kans zijn debuut te maken. Hij gaf al aan uit te kijken naar een confrontatie met wereldster Cristiano Ronaldo. De Feyenoorder mist een dergelijke krachtmeting nu.

'Natuurlijk baal ik enorm dat ik niet bij het Nederlands Elftal kan zijn. Ik keek erg naar de interland tegen Portugal uit. Ik had graag wat mooie duels met Ronaldo willen uitvechten. Maar helaas, het mag niet zo zijn', vertelt hij op de site van Sport Promotion.

Aangaande de teleurstellende start van Feyenoord, de Rotterdammers verloren de eerste twee wedstrijden van PEC (2-1) en FC Twente (4-1) terwijl zondag Ajax wacht, maakt Janmaat zich niet al te veel zorgen.

'Onze start is bepaald niet ideaal geweest, maar we hebben echt genoeg kwaliteiten om het de komende tijd beter te gaan doen. Ik ben ervan overtuigd dat dat ook snel gaat gebeuren. De competitie is pas twee wedstrijden onderweg, dus het is nog wel erg vroeg in het seizoen om al conclusies te trekken. En wat mezelf betreft: ik hoop snel weer fit te zijn. Dat is voor mij nu het belangrijkste', besluit de verdediger.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen