Inzaghi: 'Van Ginkel speelde erg goed, ik ben blij voor hem'

Reacties

Marco van Ginkel heeft de complimenten ontvangen van trainer Filippo Inzaghi voor zijn spel tegen Udinese (2-0 winst). De AC Milan-trainer vond dat zijn elftal de beste wedstrijd van het seizoen speelde.

Inzaghi: 'Van Ginkel speelde erg goed, ik ben blij voor hem'

Van Ginkel, die gehuurd wordt van Chelsea, stond tegen Udinese voor de tweede keer dit seizoen in de basis in de Serie A. Zijn optreden stemde Inzaghi tevreden. 'Van Ginkel deed het erg goed, ik ben blij voor hem', verklaarde Inzaghi tegenover Sky Sport Italia.

Het duel met Udinese bracht meer opstekers mee voor Inzaghi, die aanvoerder Riccardo Montolivo zag terugkeren van een blessure. Hij verving een minuut voor tijd Van Ginkel. Daarnaast greep Jérémy Ménez met twee treffers opnieuw een hoofdrol als valse nummer negen. Hij houdt Chelsea-huurling Fernando Torres op de bank en Inzaghi is niet van plan hem weer als vleugelspeler te gebruiken. 'Hij is een centrumspits, met zijn eigen kenmerken. Zoals ik ook een andere aanvaller was dan Andrej Shevchenko.'

Inzaghi genoot tegen Udinese van het spel van zijn elftal. 'Dit was onze beste prestatie van dit seizoen. Het is mijn doel om dit seizoen goed voetbal te spelen, zodat de fans kunnen genieten op de tribune en de president gelukkig is', besloot de 41-jarige trainer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.