Internazionale heeft spits Martínez eindelijk binnen

Reacties

De langverwachte transfer van Lautaro Martínez naar Internazionale is eindelijk afgerond. De talentvolle spits heeft zijn handtekening gezet onder een vijfjarig contract in Milaan.

Internazionale heeft spits Martínez eindelijk binnen

Inter was al maandenlang bezig met de komst van Martínez, die ook in verband werd gebracht met onder meer Real Madrid en Atlético Madrid. Na de jaarwisseling werd duidelijk dat de toekomst van de aanvaller niet in Spanje, maar in Italië zou liggen. Toch duurde het nog lang voordat de transfer eindelijk in kannen en kruiken was.

Inter betaalt naar verluidt 23 miljoen euro voor Martínez, die wordt overgenomen van Racing Club de Avellaneda. Die club heeft bij een eventuele toekomstige transfer ook recht van tien procent van de volgende transfersom. Martínez (enkelvoudig Argentijns international) maakte in dienst van Racing Club 26 doelpunten in 58 officiële wedstrijden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

In december 2017 schreef VI al over Lautaro Martínez:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.