Internationale jacht op Eerste Divisie-topscorer Parzyszek

Reacties

De kans is groot dat Piotr Parzyszek deze week nog bij De Graafschap vertrekt. De twintigjarige spits staat in de nadrukkelijke belangstelling van clubs uit Frankrijk en Engeland.

Internationale jacht op Eerste Divisie-topscorer Parzyszek

In de afgelopen dagen was een delegatie van het Franse FC Nantes in Doetinchem. De club wilde de Poolse jeugdinternational per direct overnemen. 'Zij waren heel concreet en de eerste gesprekken verliepen goed’, aldus technisch manager Roland Vroomans. 'Maar toen het concreet moest worden gemaakt, konden ze niet aan onze voorwaarden voldoen. Dat is niet veranderd, waardoor we de onderhandelingen hebben afgebroken.'

Onlangs ketste een transfer van Parzyszek naar Benfica nog op het laatste moment af. Toch heeft de topscorer van de Jupiler League (zestien doelpunten) over interesse niet te klagen. Het Engelse West Ham United volgt hem al langere tijd, en dat geldt ook voor Charlton Athletic. Laatstgenoemde club heeft de interesse inmiddels ook bij de clubleiding van De Graafschap kenbaar gemaakt. Parzyszek heeft in Doetinchem nog een contract tot medio 2016.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.