Superboer Parzyszek wacht nog op groen licht Benfica

Piotr Parzyszek is nog altijd in afwachting van een van de opvallendste transfers sinds tijden. De Poolse spits van De Graafschap lijkt op korte termijn een contract te gaan tekenen bij Benfica, maar definitief is de overgang nog niet.

Superboer Parzyszek wacht nog op groen licht Benfica

'Het definitieve akkoord laat op zich wachten', aldus Parzyszek in Voetbal International. 'Benfica zou alles in orde maken en dan kan ik in het vliegtuig stappen naar Portugal. Ik kan op dit moment niets anders dan afwachten.'

'Ik heb dagelijks contact met mijn zaakwaarnemer, en ik begrijp dat het elk moment definitief kan worden en dat ik naar Lissabon moet voor een medische keuring en het ondertekenen van het contract', zegt de Poolse aanvaller.

De clubs zijn het eens geworden over een transfersom van 650 duizend euro, inclusief een doorverkooppercentage. De Pool tekent een contract tot medio 2018, waarbij is afgesproken dat Parzyszek het seizoen afmaakt in Doetinchem. Mocht De Graafschap promoveren naar de Eredivisie heeft de club ook de eerste optie om de Pool volgend seizoen te huren van de Portugese topclub.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen