Interesse en scepsis bij Broos over Roda JC

Roda JC moet de zaken met de op non-actief gestelde Raymond Atteveld nog afhandelen. De namen van potentiële opvolgers circuleren. Hugo Broos is daar een van.

Interesse en scepsis bij Broos over Roda JC

'Er heeft een manager gevraagd of hij mijn cv mocht doorgeven aan Roda', zegt de clubloze Broos in Het Laatste Nieuws. 'Maar de club zelf heb ik nog niet gehoord. Daarom wil ik nog niet te veel hopen. Ik ben natuurlijk geïnteresseerd, maar ik blijf wel sceptisch.' Broos werd eind februari ontslagen bij RC Genk.

Adrie Koster heet een belangrijke kandidaat te zijn voor de vacature in Kerkrade. De trainer van Jong Ajax werkte in Amsterdam eerder samen met Martin van Geel, die nu als technisch directeur in dienst is van Roda JC. Ook Ernie Brandts en de bij Borussia Mönchengladbach ontslagen Jos Luhukay worden in verband gebracht met de Limburgse club.

Roda JC stelde dinsdag Atteveld op non-actief. Een reeks aan teleurstellende resultaten en geen zicht op verbetering waren de redenen voor de drastische maatregel. De Limburgse club kan nog niet tot zaken komen met een nieuwe trainer. Eerst dient Roda JC tot een vergelijk te komen met Atteveld. De Amsterdamse coach wil desnoods via een arbitragezaak zijn baan terug.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen