Inter treurt na slecht nieuws over uitblinkende Palacio

Internazionale moet vrezen dat het geen gebruik meer kan maken van Rodrigo Palacio. De man in bloedvorm kampt met een dijbeenblessure die hem misschien de rest van het seizoen buitenspel zet.

Inter treurt na slecht nieuws over uitblinkende Palacio

Volgens trainer Andrea Stramaccioni moet Palacio rekening houden met een hersteltijd van minstens één maand. 'Hij zal er een hele tijd uit liggen. Ik durf niet precies te zeggen of we hem nog kunnen gebruiken, maar het seizoen duurt nog één maand en tien dagen. Dit is erg slecht nieuws', gaf de oefenmeester toe op een persconferentie.

Palacio was in de afgelopen weken van enorm belang voor de Nerazzurri. Zo maakte hij de laatste vijf doelpunten namens Internazionale in de Serie A. Door het wegvallen van de Argentijn moet Stramaccioni hopen dat een andere speler die productie voor zijn rekening neemt.

Mogelijk kiest de trainer voor het duo Antonio Cassano en Tommaso Rocchi tijdens de competitiewedstrijd van aanstaande zondag tegen Atalanta. Laatstgenoemde heeft al veertien maanden niet gescoord, mede vanwege blessureleed. Een andere aanvaller, Diego Milito, staat al enige tijd langs de kant vanwege een ernstige knieblessure. De Argentijn moet zich ook op volgend seizoen richten.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen