Inter en Napoli in evenwicht na spannende slotfase

Reacties

José Callejón heeft de positie van Walter Mazzarri als trainer van Internazionale verder ondermijnd, ook al was zijn productie niet genoeg voor de zege van Napoli in Milaan (2-2).

Inter en Napoli in evenwicht na spannende slotfase

Voor Napoli-trainer Rafael Benítez was het bezoek aan Giuseppe Meazza een terugkeer op bekend terrein, na zijn kortstondige dienstverband bij Internazionale in 2010. Zijn collega Walter Mazzarri heeft op zijn beurt betere herinneringen aan zijn periode bij Napoli, waar hij na vier jaar in de zomer van 2013 Benítez zijn opvolger kreeg.

Voor Mazzarri dreigt zijn verblijf bij Inter net als Benítez kortstondig te blijven. Althans, na twee nederlagen in de Serie A had hij een succes nodig om weer wat vaster in het zadel te komen. Die zege bleef uit, maar de trainer had er wel een hand in dat een derde verlies op rij werd vermeden.

Mazzarri bracht in de 81ste minuut Fredy Guarín binnen de lijnen om de enkele minuten eerder opgelopen achterstand (Callejón, foto) weg te werken. De Colombiaan deed binnen een minuut wat van hem werd verlangd.

Internazionale beleefde daarna andere stemmingen. Want opnieuw bracht Callejón de thuisploeg in de zorgen (1-2), die enigszins verdwenen toen Hernanes in blessuretijd de score opnieuw gelijk trok. De vraag is of het genoeg is voor Mazzarri om op de bank bij Inter te blijven.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.