Immers krijgt status bevestigd tegen FC Groningen

Reacties

Het duel van Feyenoord met FC Groningen was voor Lex Immers een pijnlijke bevestiging van zijn sterk geslonken status bij de club. Wederom deed trainer Giovanni van Bronckhorst geen beroep op de aanvallende middenvelder.

Immers krijgt status bevestigd tegen FC Groningen

De schorsing van Simon Gustafson gaf Immers een beetje hoop op speelminuten, maar de Hagenaar bleef in Groningen negentig minuten op de bank. Van Bronckhorst gaf de voorkeur aan Jens Toornstra als vervanger van Gustafson. Ook voor een invalbeurt kwam Immers niet in aanmerking, dat terwijl hij behalve Toornstra ook de dit seizoen als reserve begonnen Tonny Vilhena in de basis zag beginnen.

Het laatste optreden van Immers voor Feyenoord dateert van 20 september, toen hij op bezoek bij Roda JC Kerkrade (1-1) vijf minuten mocht invallen. Sindsdien zat hij zelfs niet eens meer bij de wedstrijdselectie, iets waar de schorsing van Gustafson tegen Groningen verandering in bracht.

Immers is daarmee bezig aan met afstand zijn minste jaar in de Eredivisie, sinds hij in het seizoen 2007/08 debuteerde voor ADO Den Haag. Sindsdien speelde hij namelijk altijd minimaal 26 competitiewedstrijden. Sinds zijn komst naar Feyenoord kwam hij telkens minimaal dertig Eredivisie-wedstrijden in actie. In in totaal 94 optredens voor de club uit Rotterdam-Zuid was hij bovendien 31 keer trefzeker.

Ondanks zijn penibele situatie bij Feyenoord, denkt Immers er niet aan om de handdoek te gooien, zei hij onlangs in een interview met Voetbal International: 'Zodra mijn kans komt in Feyenoord 1, zal ik hem grijpen. Aan een vertrek denk ik niet. Nee, ook niet in de winterstop. Ik wil kampioen worden met Feyenoord.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.