Immers geeft niet op: 'Kampioen worden met Feyenoord'

Reacties

Hoewel zijn rol kleiner is dan ooit, peinst Lex Immers niet over een vertrek bij Feyenoord. De Hagenaar wil dit seizoen kampioen worden met de Rotterdammers.

Immers geeft niet op: 'Kampioen worden met Feyenoord'

'Ik kan goed omgaan met mijn bijrol bij Feyenoord', zegt Immers tegen Voetbal International. 'Als dat niet zo was, dan had je nu wel elke week een berichtje over mij voorbij zien komen. Maar heb jij ergens gelezen dat ik ontevreden ben bij Feyenoord?'

De 29-jarige middenvelder speelde deze jaargang pas vier wedstrijden en behoort regelmatig niet eens tot de wedstrijdselectie. Toch is hij ervan overtuigd dat zijn kans nog gaat komen. 'Natuurlijk vreet het aan me dat ik niet speel. Echt, daar baal ik verschrikkelijk van. Het zou ook niet goed zijn als ik nu van de daken zou schreeuwen hoe hoe blij ik ben dat ik op de tribune zit. Alleen dat is iets anders dan ongelukkig zijn. Ik train keihard en houd me vast aan de gedachte dat een club elke speler nodig heeft in een seizoen.'

'Zodra mijn kans komt in Feyenoord 1, zal ik hem grijpen. Aan een vertrek denk ik niet. Nee, ook niet in de winterstop. Ik wil kampioen worden met Feyenoord', sluit Immers af.

In de nieuwe Voetbal International, die vanaf vandaag in de winkels ligt en u hier kunt bestellen, een uitgebreid verhaal over Lex Immers. Zijn beide passies, voetbal en darten, komen in dit artikel uitgebreid aan bod.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.