Ierse fans blijven vermaken en zingen baby toe

Reacties

Terwijl het ene na het andere bericht over zich misdragende fans in Frankrijk geschreven wordt, vormen de Ieren de uitzondering. Bekijk in onderstaand filmpje hoe The Green Army opnieuw van zich doet spreken.

Ierse fans blijven vermaken en zingen baby toe

De Ierse, én Noord-Ierse fans, zorgden in Frankrijk al voor het nodige vermaak. De Noord-Ierse spits Will Grigg is door een speciaal aan hem gewijd liedje een cultheld zonder te spelen.

De Ierse fans zongen hun Zweedse collega's toe toch vooral richting huis én hun sexy vrouwen te vertrekken, terwijl de Ierse aanhangers ook al met een vuilniszak blikjes en flesjes van de grond raapten en een oude man met autopech hielpen.

Het volgende filmpje past precies in die serie hoogtepunten. In een trein in Bordeaux reist een stelletje met een baby. De Ierse fans zorgen er niet alleen voor dat bij iedere halte geen lawaai gemaakt wordt bij het instappen, ze zingen het kleintje ook nog even in slaap. Althans, dat proberen ze. Hoe dan ook, de Ierse fans vormen nu al een van de hoogtepunten van dit EK.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.