Ibrahimovic kondigt vertrek bij Paris Saint-Germain aan

Reacties

Zlatan Ibrahimovic heeft de knoop doorgehakt. De Zweedse ster komt volgend seizoen niet meer uit voor Paris Saint-Germain. Zaterdag neemt hij in de thuiswedstrijd tegen FC Nantes afscheid van het publiek in Parijs.

Ibrahimovic kondigt vertrek bij Paris Saint-Germain aan

Vanwege zijn in de zomer aflopende contract werd al langer gespeculeerd over een vertrek van Ibrahimovic bij PSG. Via Twitter maakt de 34-jarige aanvaller duidelijk dat hij weggaat bij de Franse kampioen: 'Ik kwam als een koning, ik vertrok als een legende', aldus de zelfbewuste Zweed.

Ibrahimovic speelde vier seizoenen voor PSG en werd net zo vaak kampioen. Daarnaast veroverde hij ook de Coupe de France (1x), de Coupe de la Ligue (3x) en de Super Cup (3x). Dit seizoen is Ibrahimovic productiever dan ooit in Frankrijk. In dertig competitiewedstrijden scoorde hij 36 keer.

Zijn laatste duel voor PSG speelt Ibrahimovic op 21 mei, als Olympique Marseille de tegenstander is in de finale van het toernooi om de Coupe de France. AC Milan is een van de clubs die geïnteresseerd is om Ibrahimovic, die tussen 2001 en 2004 voor Ajax speelde, voor volgend seizoen vast te leggen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.