Huurling Galatasaray strijkt neer bij Fortuna Sittard

Reacties

Een week na het aanstellen van Sunday Oliseh als trainer komt er weer opvallend nieuws van Fortuna Sittard. De Limburgers hebben zich voor de rest van het seizoen verzekerd van de diensten van Emrah Bassan. De 24-jarige speler wordt gehuurd van Galatasaray.

Huurling Galatasaray strijkt neer bij Fortuna Sittard

De Turkse topclub van onder anderen Wesley Sneijder en Nigel de Jong verhuurde Bassan het afgelopen half jaar aan Rizespor. Voor hij overstapte naar Galatasaray kwam de aanvallende middenvelder 136 competitieduels uit voor Antalyaspor. Bij Rizespor speelde Bassan (foto rechts) dit seizoen mee in twaalf competitiewedstrijden. In Istanbul heeft hij nog een contract tot medio 2019.

Bassan komt bij de huidige nummer achttien van de Jupiler League terecht via Isitan Gün, grootaandeelhouder van Fortuna Sittard. 'Hij is een fantastische speler, die hopelijk een groot verschil voor ons gaat maken’, zegt Gün op de website van de Limburgers.

Oliseh werd eind december aangesteld als trainer van Fortuna Sittard. De 42-jarige Nigeriaan zei maandag tijdens zijn prestentatie als doel te hebben om niet te degraderen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.