Huntelaar fit voor return op bekend terrein

Reacties

Klaas-Jan Huntelaar is gewoon van de partij in de Champions League-return tegen zijn oude club Real Madrid. De spits van Schalke 04 kampte met pijntjes, maar is fit genoeg om te starten.

Huntelaar fit voor return op bekend terrein

Huntelaar was, net als Benedikt Höwedes, Marco Höger en Eric Maxim Choupo-Moting, niet helemaal ongeschonden uit de strijd gekomen na het duel van afgelopen zaterdag met 1899 Hoffenheim (3-1 zege). Behalve Huntelaar starten ook de andere drie twijfelgevallen.

Schalke moet de 2-0 nederlaag zien goed te maken.De Duitsers hebben minimaal twee goals nodig om door te stoten naar de volgende ronde. Alleen Atlético Madrid slaagde daar dit seizoen in. In Santiago Bernabéu werd Real Madrid met 2-1 verslagen. Verder speelde De Koninklijke dit seizoen één keer gelijk in eigen huis en kwamen de Madrilenen in ieder thuisduel tot scoren.

Aan de kant van Real Madrid geen verrassende namen. Trainer Carlo Ancelotti begint met zijn gevreesde voorhoede met Gareth Bale, Karim Benzema en Cristiano Ronaldo. Hieronder de 22 namen.

Real Madrid: Casillas, Arbeloa, Pepe, Varane, Coentrão; Khedira, Kroos, Isco; Bale, Benzema, Ronaldo.
Schalke 04:
Wellenreuther; Höwedes, Matip, Nastasic, Höger; Neustädter, Fuchs; Barnetta, Meyer; Choupo-Moting, Huntelaar.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.