Huntelaar twijfelachtig voor return in Madrid

Reacties

Schalke 04 moet het dinsdagavond in de Champions League-return tegen Real Madrid mogelijk stellen zonder Klaas-Jan Huntelaar. De Nederlandse spits is één van de vier twijfelgevallen van trainer Roberto Di Matteo.

Huntelaar twijfelachtig voor return in Madrid

Huntelaar is, net als Benedikt Höwedes, Marco Höger en Eric Maxim Choupo-Moting, niet helemaal ongeschonden uit de strijd gekomen na het duel van afgelopen zaterdag met 1899 Hoffenheim (3-1 zege). 'We wachten tot de laatste training, maar ik wil tegen Real een elftal opstellen dat fit en sterk is', aldus Di Matteo.

De Duitsers hebben minimaal twee doelpunten nodig om eventueel door te stoten naar de volgende ronde. Alleen Atlético Madrid slaagde daar dit seizoen in. In Santiago Bernabéu werd Real Madrid met 2-1 verslagen. Verder speelde De Koninklijke dit seizoen één keer gelijk in eigen huis en kwamen de Madrilenen in ieder thuisduel tot scoren.

'Wij hebben een beetje geluk nodig om een goed resultaat neer te zetten. Maar het kan heel interessant worden als wij snel de score openen', aldus de Italiaan. Overigens verwacht de voormalige coach van Chelsea niet dat de nederlaag van afgelopen zaterdag tegen Athletic de Bilbao (1-0), waardoor Real Madrid de koppositie verloor aan Barcelona, van invloed is. 'Ik geloof niet dat het nu crisis is bij Real.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.