Huldiging kampioen PSV op zijn vroegst op 19 april

Reacties

Mocht PSV zijn langverwachte landstitel dit weekeinde al binnen halen, dan is de huldiging op zijn vroegst op zondag 19 april. Dat heeft de club na overleg met de gemeente en lokale autoriteiten besloten.

Huldiging kampioen PSV op zijn vroegst op 19 april

Met die vaststelling is een feest op 12 april sowieso van de baan. Mocht PSV dit weekend al kampioen worden - bij winst op PEC Zwolle en verlies van Ajax bij Heracles - dan krijgt het toch de schaal pas uitgereikt op 18 april bij de thuiswedstrijd tegen Heerenveen.

Als PSV van zowel PEC Zwolle als SC Heerenveen wint, dan is het ongeacht de resultaten van de Amsterdammers kampioen en kan er zondag 19 april gefeest worden in de Lichtstad. Wel kan de burgemeester Rob van Gijzel nog besluiten een eventuele kampioenswedstrijd tegen de Friezen op 18 april te vervroegen van 19.45 uur naar 18.30 uur, zodat er na afloop van de wedstrijd meer tijd is voor de ceremonie in het stadion.

PSV staat met nog vijf wedstrijden te spelen tien punten voor op Ajax, waardoor de Eindhovenaren de eerste titel sinds 2008 bijna niet meer kan ontgaan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.