Huizenjacht Matic wijst op naderend akkoord met NAC

Reacties

NAC Breda nadert met Uros Matic (23) een akkoord over een dienstverband. De Serviër, nu nog spelend voor Benfica B, traint sinds afgelopen week mee met de West-Brabantse club. De middenvelder maakt een goede indruk op de technische staf. Om die reden wil de Eredivisionist hem voor tenminste tweeënhalf seizoen vastleggen.

Huizenjacht Matic wijst op naderend akkoord met NAC

Technisch directeur Graeme Rutjes heeft aan Voetbal International bevestigd dat hij onderhandelt met Matic en Benfica, maar bestrijdt dat er al sprake is van overeenstemming of zicht daarop. Het feit dat de broer van Chelsea-speler Nemanja Matic in Breda al naar een huis zoekt lijkt er evenwel op te duiden dat hijzelf verwacht dat zijn toekomst bij NAC ligt.

Benfica B speelt op het tweede niveau in Portugal. Onlangs trok de Parel van het Zuiden ook al Adnane Tighadouini van Vitesse aan. Hij tekende in het Rat Verlegh Stadion een contract voor 3,5 seizoen.

Alex Schalk (op huurbasis naar PSV) vertrok op zijn beurt, terwijl Anthony Lurling vermoedelijk zaterdag bekend maakt dat hij de overstap maakt naar een nieuwe werkgever. De aanvaller is dichtbij een akkoord met zijn oude liefde SC Heerenveen. Eerder dit seizoen werd Mark Looms afgekeurd voor het spelen van betaald voetbal. Dat betekent dat er voor dit seizoen ruimte vrij is gekomen in het spelersbudget. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.