HSV-coach verwacht geen snel vertrek Van der Vaart naar VS

Reacties

Rafael van der Vaart maakt volgens Josef Zinnbauer het huidige seizoen gewoon af bij Hamburger SV. 'Ik heb niet het gevoel dat hij eerder vertrekt', aldus de coach van Die Rothosen.

HSV-coach verwacht geen snel vertrek Van der Vaart naar VS

De 109-voudige international is in het bezit van een aflopend contract en zou volgens diverse media in de belangstelling staan van Sporting Kansas City, dat zondag de Amerikaanse competitie opent tegen de New York Red Bulls.

Voor Van der Vaart zou er bij de Amerikaanse club een zeer lucratief contract klaar liggen, terwijl HSV op deze manier ook nog iets over zou kunnen houden aan de linksbenige middenvelder. Maar zover wil Zinnbauer het niet laten komen. De Duitse oefenmeester wil zijn captain graag behouden. 'Ik zou dat in ieder geval niet toejuichen als hij vertrekt', zei Zinnbauer na de training van HSV.

Over de toekomst van Van der Vaart wordt al enige tijd gespeculeerd. De laatste weken moet de voormalige speler van onder meer Ajax en Real Madrid het doen met invalbeurten, waardoor een vertrek aan het einde van dit seizoen steeds logischer lijkt. Van der Vaart bezet met HSV de vijftiende plaats in de Bundesliga en was dit seizoen vier keer trefzeker tot dusver.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.