Hoofdsponsor doet stapje terug bij PEC Zwolle

Reacties

PEC Zwolle en hoofdsponsor Trustbrix/Compello gaan per direct uit elkaar. Dat heeft voorzitter Adriaan Visser op de website van de Zwollenaren aangekondigd. Daardoor start de verliezend bekerfinalist van vorig seizoen vrijdag zonder sponsornaam op de shirts aan de voorbereiding.

Hoofdsponsor doet stapje terug bij PEC Zwolle

'In goed overleg nemen we per 1 juli aanstaande afscheid van Trustbrix/Compello. Dit ondanks een sponsorovereenkomst die loopt tot en met het einde van het seizoen 2015/16', zo luidt de boodschap van Visser.

'Dit komt enerzijds door de moeilijke marktomstandigheden waarmee het bedrijf te maken heeft en anderzijds zien wij als club ook kansen om onze sportieve successen nog verder te valideren. We danken Trustbrix/Compello voor de ondervonden steun gedurende het afgelopen seizoen en zijn verheugd dat we ook komend voetbaljaar nog op een substantiële bijdrage kunnen rekenen. Dit betekent echter wel dat we de voorbereiding starten zonder de naam van een sponsor op de voorkant van onze wedstrijdshirts', aldus de preses.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.