Höcher over goal: 'Moesten we nóg dertig minuten extra'

Reacties

Roda JC Kerkrade bereikte donderdag de achtste finale van het KNVB-bekertoernooi door Sparta Rotterdam na verlenging te verslaan. Uitblinker Marc Höcher dwong dat extra half uur af met een late goal, maar had daar gemengde gevoelens bij, zo gaf hij toe.

Höcher over goal: 'Moesten we nóg dertig minuten extra'

Voor rust had Höcher de Limburgers al op 1-1 gezet, in de extra tijd liet hij ook 2-2 op het scorebord noteren. Uiteindelijk zorgde hij na de 3-2 van Guy Ramos ook nog voor de vierde. Na zijn tweede treffer juichte Höcher relatief koeltjes, en tegenover FOX Sports legde hij na afloop van het heroïsche bekerduel uit waarom.

'Het was vechtvoetbal tot de negentigste minuut, dus ik was wel bij dat ik hem vlak voor tijd binnenschoot. Alleen was dat niet echt positief, omdat we daardoor nóg dertig minuten extra moesten voetballen', verklaarde Höcher. 'Maar goed, je wil toch verder in de beker.' Veel extra energie kostte die verlenging overigens niet. 'Na hun rode kaart waren wij oppermachtig en was het wachten op het moment dat we konden toeslaan.' Dat gebeurde, waardoor Roda JC in de volgende ronde PSV ontvangt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.