Hilarische beelden: zo werken commentatoren (nog even) op Goodison

Reacties

De supporters van Everton zullen hun stadion Goodison Park gaan missen als het over ruim een jaar tegen de vlakte gaat. Het nieuwe stadion, in het havenkwartier van Liverpool, zal onmogelijk de charme van het huidige onderkomen kunnen evenaren. Qua comfort belooft het wel een verbetering te worden. Niet alleen voor supporters, maar ook voor… commentatoren.

Hilarische beelden: zo werken commentatoren (nog even) op Goodison
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Naar aanleiding van één van de laatste Merseyside Derby's op Goodison toonde Steve Bower, een vertrouwde stem bij Match of the Day, hoe hij vanaf het speelveld op zijn werkplek komt. Wat volgt is een spektakel dat iets weg heeft van Ter Land, ter zee en in de lucht. Bower moet eerst het veld omlopen, dan door het bezoekersvak naar de omloop van het stadion, alwaar hij door een onopvallende deur moet passeren.

Dan begint het pas echt. Bower moet een flink trappenhuis trotseren tot hij bovenin Goodison is aangekomen, waar hij de volgende incognito deur tegenkomt. Nu wordt het echt spectaculair: de verslaggever is nu weer buiten, loopt over een gammel trappetje totdat hij op het dak staat. Na een stukje over dat dak moet hij een deksel optillen om via een zo mogelijk nog gammeler laddertje naar beneden te klauteren.

Als dat ook zonder ongelukken tot een goed einde komt, kan de commentator aan zijn werk. Het voordeel: je work-out heb je voor die dag wel meteen gehad. Toch kunnen we ons voorstellen dat Bower en zijn collega's stiekem uitkijken naar de opening van het nieuwe stadion, waar ongetwijfeld een lift of roltrap voorzien is om mensen moeiteloos op de juiste plek te krijgen.

Bekijk de avontuurlijke beklimming in deze video:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.