Hiddink zwijgt over Chelsea: 'We zullen wel zien'

Reacties

Guus Hiddink staat op voorhand niet afwijzend tegen een eventuele terugkeer naar Chelsea. De 68-jarige coach geldt volgens verschillende Engelse media als een mogelijke tijdelijke vervanger van José Mourinho, wiens positie dinsdagavond verder onder druk kwam te staan na de uitschakeling van Chelsea in het toernooi om de League Cup.

Hiddink zwijgt over Chelsea: 'We zullen wel zien'

Hiddink was op dat moment in Eindhoven, waar hij de bekerwedstrijd tussen PSV en Genemuiden had bezocht. Hij liet weten de speculaties uit Londen 'nu te laten voor wat ze zijn' en verder niet te willen reageren, maar zei ook dat hij nog niet wil stoppen met zijn loopbaan. 'Het topvoetbal blijft altijd trekken. Er komen de laatste tijd wel dingen op mijn pad, maar dat waren geen klussen waar ik meteen wilde instappen. We zullen wel zien, het is afwachten.'

Bij Chelsea beleefde Hiddink in het voorjaar van 2009 een succesvolle periode als interim-coach. Hij won er toen de FA Cup. Een heel snelle terugkeer is nu uitgesloten, omdat Hiddink de komende weken op reis gaat naar Azië en Australië. In Zuid-Korea opent hij weer enkele sportvelden die zijn aangelegd door zijn Foundation en in Australië is hij eregast bij het afscheid van voormalig bondsvoorzitter en multimiljardair Frank Lowy, met wie Hiddink succesvol samenwerkte voor en tijdens het WK in Duitsland van 2006.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.